INDICE: (21 ricette)
Jump to C, D, F, I, P, R, T, V, Z
C (10)
- Come conservare lo zenzero fresco (zenzero sottaceto) How to preserve fresh ginger (ginger in vinegar)
- Come creare un cornetto di carta forno per decorare How to create a cone with baking paper for decorating
- Come fare la Pasta Madre How to do your yeast base starter (sourdough)
- Come fare lo zucchero a velo Home made powdered sugar
- Come foderare una tortiera con la carta forno How to cover the botton of a cake tin with baking paper
- Come preparare il latticello how to make buttermilk at home
- Come realizzare pizzi di zucchero How to realize sugar laces
- Come utilizzare l’archetto tagliatorte How to use the wire cake slicer
- Conversione pasta madre <-> lievito di birra Conversion base yeast starter brewer's yeats
- CUPS, TABLESPOONS, STICKS, °F ??? Conversioni in cucina. Cups, tablespoons, sticks, °F ??? Conversions in the kitchen
D (1)
F (1)
I (2)
P (3)
- Pasticceria: attrezzatura di base – parte 1
- Pasticceria: attrezzatura di base – parte 2 Confectionery: base equipping - part 2
- Pirottini per Muffin e Cupcake paper cases for muffins and cupcakes